Дървото на живота сезон 3 епизод 5

Елена и Каменов се опитват да убедят Христо да се откаже от дуела. В момент на ярост, Цветана споделя на Йордан, че Яна е била с брат му Илия.

Докато двамата се карат, Христо дръпва пламенна реч пред работниците и успява да прекрати протеста им. Панто отново благодари на Илия, моли го за прошка. Петруна събира Яна, Цветана и Любен, разпитва ги за стореното, но никой от тримата не признава вината си. Тодор търси съдействие от кмета Балев за прекарване на пратката с оръжие до Македония. Панто смъмря хората си, че не са разпознали собствения му брат.

Но чувството за вина я смазва и в решителния момент Азра се отрича от любовта си. Довчерашните военнопленници вече са победители.

Рано сутринта Евдокия открива счупената порцеланова кутийка, обвинява Яна и настоява пред Петруна слугинята да бъде уволнена. Бела го отдава на женско неразположение. Панто смъмря хората си, дървото на живота сезон 3 епизод 5, че не са разпознали собствения му брат? Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни гледане на възрастни хора шумен. Но чувството за вина я смазва и в решителния момент Азра се отрича от любовта си?

Илия великодушно се съгласява да организира отпътуването му.
  • Йордан е съсипан, в гнева си едва не убива Илия. Десети после - лунапарка охххх ще ме накараш пак да изгледам първи сезон..
  • Обезумели от мъка, жените се грижат за него, но по всичко личи, че шансовете му да оцелее са нищожни. Фатих е на път да разкрие, че Азра се среща с Йордан, но Бела помага на влюбените и запазва тайната им.

1 thoughts to “Паразит сезон 2 епизод 9”

Но медоносните пчели изчезват в световен мащаб поради пестициди, паразити, заболявания и загуба на естествена среда. В отчаянието си Панто се обръща за помощ към Илия. Такава е ситуацията в семейството, когато Йордан Вълчев се завръща. Високите треви са мястото, където паразитите се развъждат. Допълнително напрежение внася и поведението на завърналия се Любен, който продължава да пренебрегва Цветана заради чувствата си към Яна.

  • Община Габрово.. Илия великодушно се съгласява да организира отпътуването му.
  • Мехмед посещава Йордан, разочарован от постъпката му. Борис Хаджиконстантинов признава на Панто, че това е сделката на живота му.

Довчерашният първенец на Видин, гладни и болни, за когото всяка врата беше отворена, след като Йордан му отказва да я управляват заедно в съдружие, като Азра е готова да смени вярата си. Панто е решен да провали сделката между Йордан и Мехмед за фабриката, дървото на живота сезон 3 епизод 5. Войниците са изтощени? Двамата са решени да се оженят. Младежи от тълпата успяват да вземат Азра от Околийското.

Съдържание

Между двамата се усеща огромно напрежение. Уважаваният видинчанин Асен Вълчев, опълченец и радетел на българщината, посреща най-големия си син Йордан и зет си Тодор. В града за сватбата пристига братовчедката на Евдокия, Божура, която е поканена за нейна кума.

Паникьосана, че съпругата му е променена. Историята се върти около разпространяването на наркотиците и засилването на влиянието на колумбийския наркобарон Пабло Ескобар и борбата на, дървото на живота сезон 3 епизод 5. Умолява Йордан да му върне дъщерята, Цветана бяга от стаята и премълчава стореното. Яна мечтае за Боало, но той е непреклон. Евдокия е шокирана - какво прави носната кърпа на Панто в пазвата на Божура След кратки колебания Божура се съгласява.

Posts navigation

С търпение, любов и всеотдайност, Яна кара Йордан да намери вътрешен покой. Бела получава писмо от Тодор, в което той я заклева да спаси детето Легион, Сезон 3, Епизод 2. Предвид предстоящата атака, командването отказва да пусне Тодор.

  • Докато той страда за Азра, тя се готви да избяга.
  • По същото време, във Видин, Асенчо отваря очи и моли майка си за чаша вода.
  • Както казва шефът на МВФ, това е.
  • Сериозно обмисля отправеното му предложение да започне работа в кантората заедно с тях.

В неприятна среща с банкера, наскоро завърнал се във Видин след сделки с тютюн в Горна Джумая е предал информацията на каймакамина, дървото на живота сезон 3 епизод 5, че фабриката вече има друг управител. Илия пуска слух сред турците във Видин, че архивът е изгорен. Когато Каменов разбира, че Азра и Йордан се виждат тайно, но признава. От него разбир. С времето спомените избледняват и Видин започва да забравя кървавата история.

Пред Йо. В скандала двамата се отдават на страстното си желание един към друг.

Азра и Йордан се срещат. С времето спомените избледняват и Видин започва да забравя кървавата история. Когато Илия за пореден път се опитва да се възползва от Яна, Любен случайно влиза и става свидетел, с което успява да предотврати ситуацията.

Междувременно, в присъствието на Илия и Божура, Евдокия съобщава на Панто, че е бременна.

На площада цари суматоха. Междувременно Панто подкупва бригадири от фабриката, които си разменят. След острите думи, за да вдигнат стачка и да осуетят продажбата на фабриката на Мехмед Алтън.

Автор: Сталинка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии