Има ли проблем с фейсбук

На жена ми Също е О. Иначе всичко е наред. Не тази вечер, Жозефина!!!

Може има настройки кой да вижда публикациите ти , Публично , Само приятели , Приятели на приятелите , и Приятели Без приятел Х но тук не може да те упъти никой , трябва да ти покажат скрийншот точно къде да отидеш и да избереш опцията. Кого ползва това нововъведение? Това не се случва за първи път и е нещо съвсем нормално.

Здравейте, има ли начин, настройка… във Фейсбук профила ми, чрез която да укажа за един конкретен мой приятел да не вижда публикациите ми, кометариите … ми изобщо дейността ми, но НЕ да го блокирам, пак да си ми е Приятел, само конкретно той да не вижда дейността ми?

Защо като искам да чуя някой запис във Фейсбук, разглеждайки стената, се включва записът в горния десен ъгъл и загубвам мястото, докъдето съм стигнала? Предварително Ви благодаря.

Потребителите не могат да публикуват статуси, има проблем с използването и на системата за размяна на съобщения на Фейсбук. Имам въпрос. Есенно цвете - Регистриран. Начало Общество. Опитай да влезеш през Гугъл. Мога да виждам и харесвам,и коментирам, и споделям какво други посетители са написали,но аз не мога да ползвам тази опция.

Ако ваш близък, роднина или приятел е починал може да се погрижите за Фейсбук профила му от следните форми за контакт:. ЕмоооооЕмоооо всеки ден ме изумяваш как така из целият свят само ТИ имаш фейса хахаха смях в залата. А да, забравих, аз съм марсианец.
  • Това ми се струва малко безсмислено от гледна точка на присъствието на някой в социалната мрежа.
  • Предварително Ви благодаря. Не зареждат приложения.

⛔ Докладване на заплахи срещу личността

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Настъпи астрономическата зима. Но вариантите ,които има не ми помагат. Добър ден, Имам нужда от помощ и незнам как и към кого мога да се обърна. И точно там нещо ми е объркано.

Поздравиче ти излиза грешка след като се опиташ да се лог-неш. Здравейте,когато вляза в страницата си няма абсолютно нищо ,бяло поле,празно. Вашият акаунт не е достъпен в момента поради проблеми със сайта. Аз помислих, Ивсън Гивсън. Христо 8 минути!

След вчерашните проблеми мрежата в целия свят блокира отново

Пробва ли с друг браузър? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Въпросът ми е има ли още нещо което да направя преди да се откажа защото смятам че никой проблем не може да устои на дълго и продължително мислене както е казал един философ. Изведнъж се оправи, след като от обяд периодично пробвах.

Приятел във фейсбук ми е изтрил поканата за приятелство. Кутии за храна с отделения Потвърди. Здравейте имам проблем с facebook-ми спрян ми е marketa има накой възможност да ми го оправи. Научете го малко този английски. От има ли проблем с фейсбук форми може да отправяте предложения към Facebook за всяка една от функциите му, както и да оставяте мнения и обратна връзка за тях.

Полезна ли ви беше тази статия?

При използване на формите за докладване на грешка или бъг , добавете и снимка на екрана, при възможност — формите за контакт, които следват поддържат такава функция и бутон за upload.

От фейсбук е, няма как вие да го оправите. ЕмоооооЕмоооо всеки ден ме изумяваш как така из целият свят само ТИ имаш фейса хахаха смях в залата.

Добър ден, Имам нужда от помощ и незнам как и към кого мога да се обърна.

  • Макар че не е трудно да го намериш и сама.
  • Есенно цвете - Регистриран.
  • Не мога да влизам в файзбук защото може би не съм си на писъл точната самоличност в фейса ми как мога да слагам мойто имем е в фб моля кажи те ми някой ме докладл за фалшив профил и за тъй съм блокиран.
  • Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Добре дошли. Фейсбук 2 14 IT, компютри, за да одобри този вход. Facebook and Instagram Down in Global Outage. Вход в Mediapool. Бележка: формите в някои има ли проблем с фейсбук линковете по-долу се виждат, когато не сте логнати в профила си.

Аз днес влизах и излизах пъти и не ми е давало грешка Можете също така да влезете от призната устройство. Не мога да споделям линка от моят блог във Фейсбук от 2 седмици насам.

Добре дошли!

Ох, тези нови телефони! И сега преди няколко дни изведнъж беше изтрит. Там потърпевши засега са Бразилия и Перу.

Поисках преразглеждане на въпросният пост, и след 2 часа получих извинение от фейсбук, който се оказа невалиден и при повторно искане от мен да ми изпратят код. Получих някакъв. Общи условия.

Автор: Маргарит
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии