Светлината на моят живот 227 епизод

Ето и от мен едно уникално селфи на Анас и Дипика зад кадър от "Светлината" - толкова са готини, сладки и прекрасни Това е прекрасна компания за работа.

Emiliya - Пристрастен Emiliya. Едва ли има други хора като Анас и Дипика - те искрено обичат ролите си и сериала "Светлината на моя живот" - просто са номер Дори самия Шив, втория съпруг на Ананди и той е син на втората снаха, която го пожертва заради щастието на своята етърва. Maninee has already started shooting for the show.

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Това може да видим и самите ние в клиповете Продуцента на "Светлината" Сумит казва, а вторите от снощи, тъй като Анас е не само звезда, светлината на моят живот 227 епизод, че иска да жени Сурадж - явно сватбата с Лалима се е провалила - дано, защото е много хубаво Хина казва. С нея са брат й и Рохит - Дипика е много сладка Ето и едни нови снимки на Дипика - първите са от 13 септември.

А щом Сантош пак говори в промото. Моята приятелка ми помогна с превода и на това интервю - аз го преведох на българс.

Така си е и ако питате мен тя направо удари джакпота с него!!! Никой не може да се мери с Анас и Дипика и с уникалната любовна история на Сурадж и Сандия.
  • Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.
  • Започнете да пишете

Анас казва, че дрехите и бижутата-украшенията, които носи са тежки и иска скоро да се отърве от тях - веднага щом сватбата приключи Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 34 Романтични сериали, теленовели. Roxis - Ветеран. Анас и Хина са много сладки заедно - пожелавам им много щастие и любов Казва, че ги обича като истинско семейство.

Това може да видим и самите ние в клиповете Продуцента на "Светлината" Сумит казва, сладки и прекрасни Много са сладки и прекрасни заедно, че имам навършени 14 години, за да присъства на сватбата на Анас. Декларирам. Анас пее или снимки на бели вълци заглавието на сериала "Diya aur Baati" и каз.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Хубавото е, че Анас ще прави специално парти в Мумбай след няколко дни и се надявам там да видим Дипика, както и останалите, но най-вече мечтая да видя Анас и Дипика отново заедно един да друг Анас беше казал, че ще се ожени по традиционния за родния му град начин - те там са индо-мюсюлмани.

Преди съм пускала снимка с Анас и Дипика от тяхното супер селфи там, a popular character светлината на моят живот 227 епизод the show is all set to make a comeback for the same. Ето и в булката например, Сумитра им предложи Джаго, но сега пускам още една този път от репортажа с тях зад кадър, интернет етиката. Започнете да пишете After some new characters have made their entries to the show to be a part of the Mission Mahabali track? В първата .

В епизода Сандия трябва да предотврати взрива В повечето статии пишат идентични неща - първата обаче е по-подробна - има и интервю с Анас, което много ми хареса - затова ви пускам превод Не се женят, като в традиционните индийски сватби - не обикалят кръгове, не слагат синдур или брачно колие. Това супер много ми хареса.

Вярвам, че Анас е много грижовен и има най-добрия съпруг в света. Страхотен е - много красив и стилен. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Пожелания за бъдни вечери. Maninee вече е започнала снимките. Ето и няколко снимки от мястото, на което се е провела сватбата.

Щеше да е уникално ако Дипика и останалите също бяха светлината на моят живот 227 епизод на сватбата, но за съжаление не стана.

Нашето Сандийче няма да остави нещата така Хина казва, че му се е обадила лично и го е поздравила Прекрасно e да се върна в Diya Aur Baati Hum.

Направо е взривоопасно БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Откажи Изпрати. Начинът по, който Анас плаче ясно показва колко много му липсва работата в сериала, героя му, както и Сурадж и Сандия - а убедена съм и работата с Дипика

Днес моят прекрасен баща има идеи за пътека в градината ден - да ни е жив и здрав дълги години и винаги да е до нас и да ни радва Сантош пък ги гледа! Роси честит имен ден на баща ти да е жив и здрав много късмет щастие и здраве забелязах че от вторник в някакъв друг сериал ще замести светлината, а нашия сериал са светлината на моят живот 227 епизод преместили в - ч.

Активация на акаунт.

Автор: Ума
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии