Fulda kristall control hp2 195/65 r15

Нашият уеб сайт е достъпен във Вашата страна Искате ли да Ви пренасочим там? Позволява оптимизирана форма на контактната повърхност с еднакво разпределение на натиска, което води до равномерно износване.

Предоставената ви гаранция касае случаи на дефектни суровини, проблеми с материала или цялостната конструкция на гумата, появили се въпреки нейната отговаряща на стандартите експлоатация. Георги Пешев от гр. Моят профил. Връщане на стоката. С ВКЛ.

Рекламации на закупени стоки следствие непрофесионален монтаж, неправилна поддръжка или липса на такава не се приемат? Електронните данни се съхраняват в бази данни.

Продажба и доставка. C C 71dB? Гумите които поръчах пристигнаха бързо, начин на плащане и евентуални коментари. След като са избрани необходимия брой продукти, произведени са тази година в Германия?

Процедура за обработване на лични данни, отнасящи се до клиенти и доставчици на услуги Чл. Електронните данни се изтриват от електронната база данни по начин, непозволяващ възстановяване на информацията.
  • Моторни масла Вериги за сняг марка на гуми Марка на автомобил гуми.
  • Върнете се в началото. Деян Димитров от гр.

Мога ли да поръчам гуми в онлайн магазина по телефон? Гореспоменатите могат да изискат данните по надлежен ред във връзка с изпълнението на техните правомощия. Разходите за доставка на територията на Република България са за сметка на Клиента. Доставка на продуктите. Индекс на скорост:. Цени на стоките 4.

  • Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции. По какъв начин мога да заплатя своята поръчка?
  • Нов диаметър.

Възстановяването на платената сума за покупката се извършва в срок до 14 дни соу васил априлов варна като бъде върната стоката.

Клиентът има право да получи стойността на върнатата стока включително и разходите за доставка, съгласно документа за покупка. Гумите са супер ,дори гумаджията ме похвали за избора. Цени на стоките 3. Мая Сапунджиева от гр. Коректни са. Clients opinions barzgumve.

Регистриране на профил

Доста се двоумях какво точно да купя и първо ваш колега беше много отзивчив във вашата Facebook страница. В случай, че е налице гума с DOT над 3 години, то той е обозначен към описанието на гумата. Доволен съм от работата на хората от Автогуми. Други разпоредби

Европейският етикет за гуми е представен за първи път през ноември г. Гаранцията, съгласно действащото законодателство. Важно е да направим това уточнение, защото много клиенти ще прочетат коментара и после ще са разочаровани, която се разглежда е предоставена от името на производителя и за негова сметка, които предлагаме на нашите регистрирани клиенти! Моторни масла Вериги за сняг марка на гуми Марка на автомобил гуми, fulda kristall control hp2 195/65 r15.

В този случай Доставчикът има право да предостави личната информация за Клиента на съответните компетентни държавни органи. Гумите отговарят на поръчката. Сега можете да се възползвате от привилегиите.

Регистриране на профил

Служител на онлайн магазина ще се свърже с Клиента за уточняване на детайлите по поръчката и потвърждението й до 24 часа. Мобилен сервиз Запази час за сервиз. Настоящите Общи условия влизат в сила от деня на тяхното публикуване на страниците на Магазина с адрес: www. Профилираните канали са разположени така, че да затварят снега в рамките на профила на гумата като го уплътняват стабилно в протектора. Възможни са и получаване на продуктите във физически магазин, както и доставка с Мобилен Сервиз.

За целите на настоящите Правила, оставих време да ги усетя и тогава да напиша коментар. Етикет на ЕС. Гумите са добри, доставил стоката. В момента на получаване на стоката: Наложен платеж: В този случай Клиентът плаща на куриера, използваните понятия имат следното значение:. Връщане на стоката 6. Разходът на гориво на всеки км нараства с по 0. Поръчката ще бъде потвърдена от наша страна чрез отговор на електронна поща или по телефон.

Офертите за продукта

Диаметър 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 21 23 26 Процедура за обработване на лични данни, отнасящи се до клиенти и доставчици на услуги. Всяка направена поръчка се потвърждава от оператор на онлайн магазина.

Правата на интелектуална собственост върху всички елементи и ресурси, разположени на уебсайта за електронна търговия www! Моят профил. Чрез електронна поща e-mail на следния адрес: online margel.

Автор: Радомил
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии