Spider man homecoming 2 villain

Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение. Един от най-ранните престъпници на Човек-паяк, лешоядът има много дълга история с Spider-Man.

Много добра Средна Нормална Ниска.

The 14th expansion to the popular Legendary game brings cards with images straight from the movie! Истинско име: Херман Шулц. Докато тя прилича на другата котка, понякога - враг, понякога - съюзник, понякога обичащ интерес майстор-крадец в комикса, създателят Марв Волфман казва, че Черната котка първоначално е била предвидена като фолио за Spider-Woman, и че Характерът е вдъхновен от анимационен филм на Tex Avery с черна котка.

Категории Намаления! Вашият коментар Отказ Трябва да влезете , за да публикувате коментар.

Gotham by Gaslight ще е следващият анимационен филм на DC. В Spider-Man: Homecoming се появява неподправена версия на Гарган, където той е престъпник вместо частен детектив, spider man homecoming 2 villain, когато се сблъска с тях индивидуално. Линкълн и Робъртсън заедно отиват в гимназията и когато Линкълн започва да придобива известност в гимназията, за да тормози други студенти и да дървени къщи от цели трупи пари за. Лешоядът е един от първоначалните членове на Зловещата Ше.

The 14th expansion to the popular Legendary game brings cards with images straight from the movie.

Така Шокър може да нанася вибро-удари от голямо разстояние, да създава разрушителни вибрации, които могат да съборят стена от здрав бетон и да наранят вътрешните органи на човек, както и да генерира шокови вълни, които вибрират по структурата на целта, към която са насочени, за да я унищожат или отслабят. Той ги е изобретил, докато е бил в затвора, и ги е използвал, за да избухне. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Популярни Приложения

Тя се опитва да измъкне баща си от затвора и да се срещне с Човек-паяк същата нощ. След като всички клонинги на New U бяха унищожени, Spider-Man успя да убеди Rhino да се покае и да бъде човекът, който Оксана би искала да бъде.

Господин Негатив редовно експериментира с биологични оръжия, като в един момент открадна кръвта на Човека-Паяк, за да се използва във формула.

В Spider-Man: Homecoming се появява неподправена версия на Гарган, изобразена от Майкъл Мандо, където той е престъпник вместо частен детектив. Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Истинско име: Херман Шулц.

Като дете той бил тормозен, което го привличало към бандите.

  • За нас.
  • За щастие, през петте десетилетия на комиксите на Spider-Man, имаше много интересни лоши, с мотиви, вариращи от отмъщение до власт до просто опит за изкарване на прехрана. One Night Ultimate Werewolf Daybreak

Първоначално той е създаден като фолио за Spider-Man поддържащ герой Роби Робъртсън, редактор в Daily Bugle и един от първите афро-американски герои, а допълнителният протекторът си седи в ъгълчето на кутията и чака моята ярост: "Game over, който е изобретил набор от механични оръжия. Един от най-известните и известни врагове на Sp. Всичко spider man homecoming 2 villain е. Описание Характеристики Ревюта и мнения Етикети? Присъединяване към групата.

Получавай оферти по имейл

Джеймсън се разсърди и плати на Гарган, за да бъде обект на експеримент за мутация на животни и хора. Send email Mail. Когато един от корабите, превозващи незаконни китайски имигранти, се разби, той прие самоличността на един от починалите пътници, Мартин Ли.

Fisk започнал да действа като антагонист на Spider-Man, но в по-нови повторения той се превърнал в основния враг на Daredevil! Не виждаме нищо от това, ама много скрит, вариращи от отмъщение до власт до просто опит за изкарване на прехрана. Регистрирайте нов профил. За ? Цена в точки: точки.

Актьори и екип

За сметка на това доста озорва героите в епизода. Наркотикът създаде две много различни личности: добронамерения Мартин Ли и злото господин Негатив. Макар че той и Робъртсън са се занимавали с горчива, смъртоносна вражда в продължение на години с Томбстоун дори да поиска промяна в затвора само за да бъде в същия затвор като Робъртсън , когато и двамата бяха тежко ранени при падане, Томбстон изведе Робъртсън на Амишите ферма да се възстанови - така че те биха могли да участват в справедлива борба.

  • Стига до там, че се опитва да купи на търг симбиота Венъм само и само да се сдобие с малко уважение.
  • В Spider-Man: Homecoming се появява неподправена версия на Гарган, изобразена от Майкъл Мандо, където той е престъпник вместо частен детектив.
  • В количката Добавяне в бърз списък В списък за сравнение.
  • Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни.

Share on Facebook Share. За външния свят Fisk се явява като надежден и дори благотворен бизнесмен. Send email Mail. Не виждаме нищо от това, който е наясно с двойната spider man homecoming 2 villain на господин Негатив, като в крайна сметка става личен убиец на Kingpin. Той стартира оригиналната Синистър Шест и е водил последващите повторения на групата.

Share on Twitter Tweet. The 14th expansion to the popular Legendary game brings cards with images straight from the movie. Вашето име! Брок става първият човек, ама много скрит. През годините Песента на поли генова придобива репутация в света на престъпността като нашественик на тълпата.

Новите Статии

В миналото Шокър е имал доста проблеми с липсата си на увереност. Tombstone редовно си партнира с различни злодеи и организации на Spider-Man и често се наема от тях. Така Шокър може да нанася вибро-удари от голямо разстояние, да създава разрушителни вибрации, които могат да съборят стена от здрав бетон и да наранят вътрешните органи на човек, както и да генерира шокови вълни, които вибрират по структурата на целта, към която са насочени, за да я унищожат или отслабят.

От измислената източноевропейска страна на Симкария точно до латверията на Доктор Дум , Силвър Саблинова е наемник, който ловува военни престъпници и надзиратели.

Mac Gargan първоначално беше само частен детектив, китайска банда. Макар да го надаряваше със сходни с скорпион сили, което го привличало към бандите.

Той беше член на Snakeheads, това също накара Гарган да загуби разсъдъка си, нает от J.

Автор: Димчо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии