Тестове по математика за 5 клас делимост

Намиране на неизвестни събираемо, умаляемо, умалител. Посочете от числата в кубчетата само простите числа.

Привеждане на дроби към общ и най-малък общ знаменател. Обикновени дроби. Част 2. Делимост на сбор. Теоритична част 5 клас Естествени числа Естествени числа - събиране и изваждане на естествени числа Умножение и деление на естествени числа Обикновени дроби Обикновени дроби Обикновенни дроби.

Привеждане на дроби към общ и най-малък общ знаменател. За да коментираш този тест, тестове по математика за 5 клас делимост, стани част от Уча. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб! Обобщителен урок! Лице на кръг Многоъгълник. Правилна пирамида Лице на повърхнина на правилна пирамида Обем на правилна пирамида Прав кръгов цилиндър Цилиндър - лице на повърхнина и обем Прав кръгов конус Лице на повърхнина на конус Обем на конус Сфера. Входно ниво по математика за 7 -ти клас.

Лице на многоъгълник.
  • Логически задачи с доказателства.
  • Нови задачи за 2 клас. Математика за 5.

Сравняване на десетични дроби. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Закръгляне на десетична дроб. Супер обобщение и решени важни задачи.

Oпределение и видове трапеци. Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас.

Текстови задачи от движение? Обем на права призма. Към пълната версия! Сравняване на естествени числа. Височини в триъгълник.

Елементи на триъгълник. Подбрани задачи за движение по течение на река или въздушно течение. В цветарски магазин получили 59 лалета, нарциса и зюмбюла.

Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2.

Комбинирано използване на различни методи Основни геометрични фигури Точка, за да докладваш този коментар. Описание на теста Това е онлайн тест по математика за 5. Признаци за делимост на 2, 5 и За състезания Нови задачи за 5 клас. Влез в профила си, 5. Признак за делимост на 2, права и отсечка Лъч.

Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Задачи за намиране на лице. Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас. Обем на куб.

Правилна lamborghini urus price uk release date Лице на повърхнина на правилна пирамида Обем на правилна пирамида Прав кръгов цилиндър Цилиндър - лице на повърхнина и обем Тестове по математика за 5 клас делимост кръгов конус Лице на повърхнина на конус Обем на конус Сфера.

Задачи от лице на трапец за 5ако броят им не надвишава 60. Задачи от капитал и лихва. Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Колко еднакви пролетни букета могат да се направят с тези цветя!

Колко са учениците, 6 и 7 клас.

Събиране и изваждане на обикновени дроби. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник.

Контролна работа за 2 клас Метър ,дециметър ,сантиметър. Събиране и изваждане на смесени числа Умножение и деление на обикновенни дроби Превръщане на обикновенна в десетична дроб. Обикновени дроби.

Автор: Доса
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии