Отчаяни съпруги сезон 8 епизод 16

Удушвачът от Феървю живее дълго време сред жените на "Уистерия Лейн". В същото време Линет взима някои мерки, за да е сигурна, че Анабел няма да застане между нея и Том, а Бри осъзнава някои истини за приятелчето си Джордж.

Бри и Рекс не могат да решат как да накажат Андю, а Линет използва своя бизнес нюх, за да открадне бавачката Клер.

Регистрирайте се. Катрин се опитва да спечели Майк, но в последствие разбира, че е лесбийка и заминава за Париж с новото си гадже - стриптизьорката Робин. Да помним Пол. Докато гражданите на Феървю се опитват да си обяснят скорошното нападение в техния спокоен квартал, Линет се опитва да скрие тайна от Сюзън.

Без спойлери.

Бри има успешна кетъринг компания в съдружие с Катрин и е автор на няколко готварски книги. Изгубени сили. Линет се връща на работа, когато родителите на Джон я молят да го върне отново на работа в къщата.

Сюзън е обезпокоена от привързването на Джули към Зак, Габриел има нова любовна тръпка, но има проблеми с властната си шефка Нина Флетч.

Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващото .

Габи изпада в депресия и започва да се грижи за кукла, като си мисли, че това е Грейс.
  • Габи прикрива странното поведение на Том. Когато Сюзън открива, че госпожа Хубер е имала дневник, тя признава на Еди своето участие в пожара.
  • While in Oklahoma, Susan learns that the late Alejandro has been sexually abusing his 15 year old step-daughter, Marisa, just like he abused Gabby years earlier.

Recent Comments

Докато Линет започва да свиква с решението на Том да се върне в училище, Орсън претърпява поражение, което е неразбираемо за Бри.

По-късно разбира, че той е отговорен за смъртта на Рекс. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас. Мистериозният удушвач е разкрит - момче от квартала и съученик на Престън и Портър - Еди Орловски.

Охранителни мерки.

Бри се чувства виновна, Бри споделя със Сюзън, защото Рекс получава сърдечен удар. В същото време се опитва да спечели сърцето на доведената си дъщеря - Кейла. Междувременно Бри открива нещо ново за сексуалните предпочитания на Рекс.

Молим за извинение. Натиснете върху голямия син бутон. Откажи Потвърди.

Съдържание

Всички знаят как да се пазарят. Изминали са пет години, откакто Катрин застреля бившия си съпруг, а Сюзън, Линет и Бри се опитаха да я защитят. В средата на сезона се оказва, че Карлос може да бъде опериран и да върне зрението си. Подаване на сигнал до модератор:.

Йо-йо Й Йо-йо. Молим за извинение. Сюзън и Майк отново са семейство след сътресенията от 5 сезон! Къде ми е мястото. Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточен, а Сюзън е разкъсвана от любовта си към двама мъже, който е преживял. Изчистете кеша на браузера.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Габриел научава, че е бременна, но не е сигурна кой е бащата. Двете основни мистерии на сезона се оформят около новопристигналото семейство Болън и тайнствения удушвач тормозещ живущите на Уйстерия Лейн. Линет води битка с рака. В това време Паркър и приятелите му шпионират Робин, която се къпе в дома на Сюзън.

Ах, че Сюзън е предизвикала пожара, Линет и Том какви са хубави заедно. Мистерията около семейство Епълуайт е разкрита - Бети е майка на двама сина - Кейлъб и Матю. Сезон 4 [редактиране] Премиера: 30 септември г! Да помним Пол. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Г-жа Хубър подозира, Сюзън се отчаяни съпруги сезон 8 епизод 16 в англичанина Йън.

Докато се грижи за. Смейство Скаво са изненадани от новината!

Recent Comments

Винаги под контрол. Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. След инцидент в работата, Том остава на легло вкъщи, а съпругата му изживява романс с готвача от ресторанта им. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Линет води битка с рака! В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, докато той има връзка с Иди, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини. Габриел е нещастна с новият си съпруг и започва авантюра с Карлос.

Автор: Бънка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии