Гласът на българия концерти на живо

Официален уебсайт. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Новият сезон е обявен на 29 май г.

Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев. За разлика от предните сезони изпълнителен продуцент на шоуто е bTV Studios. Седмият сезон се очаква да се излъчи през пролетта на г. Ивета Костова. Още от "Любопитно". Краят на четвъртфинала беше даден от отбора на Иван Лечев, а честта да закрие първите живи концерти се падна на рок таланта Никола Здравков. Български и чуждестранни музиканти гостуват на концертите с оглед одобрението на кандидатите.

Още от "Любопитно". Зоя Мутишева. Новият сезон е обявен на 26 октомври г. Шестия се излъчва през пролетта на г. Епизодът продължава малко след и продължава до часа когато започва редовната късна емисия на bTV Новините. От 28 май до 11 юни се излъчва от до .

Най-четени

Шестият сезон е обявен веднага след края на пети сезон. Вторият сезон се очакваше да започне през средата или края на есента на г. Изпълнителен продуцент на шоуто за втори път е bTV Studios. Шестия се излъчва през пролетта на г. Боян Михайлов.

Новини Общество. Всичко от деня. Участвайте Защо. Николай Бареков внесе сигнал в прокуратурата и ДАНС срещу Георги Първанов06 ное За първи път по света е и въведен нов елемент в ш. Победител в третия сезон на шоуто е Кристина Иванова от отбора на Деси Слава.

Крисия , Хасан и Ибрахим Симона Иванова. Победител в шестото издание е Атанас Кателиев от отбора на Графа. Второто издание на предаването печели Ивайло Донков от отбора на Миро.

Въпросната информация може да е непълна, за да го подкрепи на живо? За първи път по света е и въведен нов елемент в шоуто. Специално, неточна или изцяло невярна. Полезно Календар Анкети Профил Архив. Симона Загорова. Още от "Любопитно".

От 20 май до 3 юни се излъчва от до Епизодът продължава малко след и продължава до часа когато започва редовната късна емисия на bTV Новините.

Цветелин Николов. Полезно Календар Анкети Профил Архив. Освен че беше разплакана от изпълнението на Виктория Динкова, тя се раздели с една от фаворитките в отбора си — рускинята Анастасия Белявская.

Накрая от всеки отбор остава един певец. За да коментирате, тя се раздели с една от фаворитките в отбора си - рускинята Анастасия Белявская. Освен че беше разплакана от изпълнението на Виктория Динкова, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате!

Александър Байчев, гласът на българия концерти на живо. Първоначално, кастингите се провеждат в интернет на glasat. За разлика от предните сезони изпълнителен продуцент на шоуто е bTV Studios. Новият сезон е обявен на 26 октомври г.

Очаквайте: Орлин Павлов в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“ на 23 декември

Лазар Кисьов. От 20 май до 3 юни се излъчва от до Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Наско Пенев Преслава.

The Voice of Bulgaria. На 28 юни г? Новият сезон е обявен на 29 май г.

Автор: Стефани
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии