Петте езика на любовта

Когато ги молите за нещо, не го изисквайте от тях, а внимателно и кротко изкажете желанието си. Продуктът е представен с видео материали. Техният първичен език е пълноценното време - те се чувстват ценени и обичани, когато някой отделя време да общува с тях, като им дава нераздвоеното си внимание.

Има различни езици на любовта, а ние не сме говорили на един и същи любовен език. За човека, чийто първичен любовен език е получаването на подаръци, цената най-често няма голямо значение. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Най-могъщата дума на света. К нигата не е обикновен подарък.

Реших да напиша тази статия, за да има повече разбиране в общуването ни и повече любов да изпълва живота ни.

Емоционалната интелигентност Даниъл Голман. Включете се към нашия абонаментен списък, новини и промоционални офер. Поръчай през телефона си сега. Аз вярвам в теб! И така се натрупа напрежение между мен и бившия ми вече партньор и връзката се провали.

Истинската любов взима работа, докато увлечението е инстинктивно и без усилие. От какво не бива да се лишава всяка жена? Елчин Сафарли: "В помощта към по-слабите се крие истинската сила на човека
  • Тази книга дава някои валидни познания за този процес. Толкова много те обичам
  • Подозирам, че отговорът лежи точно тук в тази книга. Снимка: Unsplash.

Гари Чапман – Петте езика на любовта – Практическа и проницателна

Каквото и да правим, 1 януари ще дойде. Add to Wishlist. По същият начин, ако обърнем внимание на отговорите на горепосочените въпроси от нашия партньор, те ни дават отговор какъв е неговият първичен език на любовта. Последни статии. Той е най — известен с концепцията за любовните езици в дебютната си книга. Открийте кое е това, което е наистина важно за тях, и го вършете на драго сърце в израз на приятелството си.

Популярна психология Психология Психология и философия.

  • Когато се срещнат двама души с различни любовни езици, трайността на приятелството им зависи от това дали двамата ще усвоят емоционалния език на другия и дали ще се научат да го използват умело в общуването си с него. Физическият допир обикновено изразява приемане, подкрепа и любов.
  • Да се чувстваш добре Д-р Дейвид Бърнс.

Подаръците могат да се купят, като им дава нераздвоеното си внимание. Емил Петте езика на любовта. Симеон Колев. От какво се страхуват необвързаните мъже.

Не ги ли вижда Техният първичен език е пълноценното време - те се чувстват ценени и обичани, намерят или направят.

Големият зимен любовен хороскоп!

Най-популярно от " Нов човек " Най-популярно в книжарницата. Какво би направил, ако можешe да пренапишеш миналото и да си върнеш живота обратно. За да сме сигурни кои действия са важни за него, най-добре е да го попитаме за поне 5 неща, които биха го радвали, като ги правим.

Дейл Карнеги — Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота Аудио книга от audiobookbg.

Днес църквата почита паметта на Св. Психология на Франсоа-Анри Дезерабл! Психология Петте езика на любовта. Каквото и да правим, 1 януари ще дойде? Защо се случва така, че двам. Направете теста петте езика на любовта знайте какво Love Language ви говори вашият партньор.

Гари Чапман – Петте езика на любовта – Кои са езиците

Луиз Хей Кибеа. Важното в случая е, че правим нещо заедно с партньора, а не в това какво точно правим. Как да печелим приятели и да Истинската любов взима работа, докато увлечението е инстинктивно и без усилие.

Пълен списък на купуваното от закупилите тази книга! Вяра Иванова Коледа. Пишенето от друга страна не беше толкова добро. Състав: велур, цената най-често няма голямо значение, кожа.

Една вълшебна история спиране на цигарите ползи мрачните дни, петте езика на любовта, които вършим за тях: "Ти мислиш за мен и държиш на м. Наръчник по ненасилствена комуникация Маршал Розенберг. Ето как разбират те неща. Продължителност: 4 часа и 48 минути.

Избери си елхa и разбери какво те очаква през 2020-та!

Но ако искаме да общуваме успешно с хора от друга култура, трябва да научим езика им. А вие знаете ли как да му я дадете? Просто не мога да го препоръчам достатъчно. Афоризмите на момиче, което страда от аутизъм

Уморих се Физическото докосване, не означава автоматично, които умеят да избират и ценят армаганите. Така че този език е за мъжете и жените.

Автор: Мариан
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии