Вентилатор на видео карта не работи

Отговори: 1 Последно: , Някои видеокарти имат по-висока температурна граница за активиране на охладителите. Трябва да изглежда така: Свържете захранването и разберете къде е източникът на шум.

Това е общо взето което мога да кажа ако имате предположения с удоволствие бих пробвал всичко. Отговори: 9 Последно: , Момчето казва че работи ама Това което забелязвам е че вентилаторите работят на високи обороти когато не пали и след изгасвания и пускания в крайна сметка намаляват оборотите на вентилаторите и монитора светва.

Редактирано 16 февруари от Денката преглед на промените. Обърнете внимание на видеокартата, може да изгорите няколко елемента.

Да не се притесняваш много Дали. Това се счита за нормален режим на работа, но други модели се охлаждат само когато графичният процесор се загрява.

В това видео ви казвам 10 Причини защо да си купим iPhone и какви са му предимствата. WD-то не е добро за подобен вид оригинални маратонки втора ръка. Прочетете повече: Премахване на прегряването на видеокартата.

Ако имаше място отдавна да съм решил проблема, изхвърлям ламарината, хващам за радиатора два дебели arctic, хем ще минава яко въздух, хем няма да се чуват. Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.

Защо не се въртят охладители на видеокартата?

На всичко отгоре няма много място между картите, и да правя custom изпълнения ще трябва да търся някоя мм, и хем да има хубав поток, хем да не е много шумна. Препоръчан отговор. А дава 1 оборот, защото делене на 0 е недопустимо. Относно видео картата - новата вече е поръчана.

Само в този случай ще има пълна циркулация в системата, което означава охлаждане.

  • Баси не може да бъде едновременно да пишем почти едно и също.
  • Последният случай, когато няма изображение, охладителят на видеокартата се върти и нищо не се случва на екрана.

Но днес обиколих 3те ни сервиза в градчето Можеш ли да кажеш евентуално каква марка ти е видеокартата. Назад към темите в този форум. Няма никакъв ефект от MSI Afterburner, а на мене сега ми се допи биричка Утре следобед ще ви пиша как се развива сагата, а другата с 3.

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Едната перка беше с 2 пи? Иначе го зачистих,но изглежда има некъФ луфт,износен лагер Някой бачкал ли е с видеокарта без винтелатор и колко време, вентилатор на видео карта не работи.

Картата явно не знае, че те въртят на макс, и тепърва почва да им вдига напрежението и това го отчита като повишаване на оборотите - така си го обяснявам. Преди всичко трябва да се опитате да ги стартирате ръчно.

С такава половин година със спрял вентилатор съм изкарал още е жива. В този случай част от въздуха се връща и охлаждането е по-лошо.

Нищо им няма на такива карти. Това е част от хардуера, който е под пластмасовия панел. Изключих възможността да е от захранването - Картата иска минимум W захранване имах такова но не беше "марково" купих си W chieftec проблема си остана. Отиди на страница 1 2 Следваща. Запомни ме!

Та взех видео картата сложих си я на моя и реших да я подпра така че да не виси огъната както беше и воала вече пали от всеки път. Не знам спекулирам само. Няма ли някакъв софтуер, с който да регулираш оборотите, примерно MSI Afterburner? Във втория, охладителят ще произведе максималния брой завои. В крайна сметка, когато стартирате игрите, ще трябва да активирате ръчно вентилаторите максимално, за да осигурите добро охлаждане.

Публикувано: Облик и език Тема: Data. В това видео ви показвам как обработвам снимките си за инстаграм! Стара карта, със специфичен модел перка. Предполагам. Извинете з бавната реакция но сега се прибирам. И ако може да ми кажете какъв вентилатор да взема. Лично аз съм песимист но нека споделя проблема: От известно време картата отказва да пали от всеки път. И има ли начин да го направя да върти постоянно.

Възможни проблеми

Втулковите фанчета се развалят по-лесно и обикновено ги слагат на по-евтини карти В този случай част от въздуха се връща и охлаждането е по-лошо. Пък и времето ме притиска трябваше да оправя проблема за тази седмица.

Която вече е по-зле от грес.

Когато ремонтирате вентилаторите в системата за охлаждане на видеокарти, че това само ще доведе до временно подобряване на производителността. Монитора седи изключен.

Нали два конектора има картата или твоята е по различна.

Автор: Костакеца
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии