Рожден ден за жената

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!

Ако има мечта, която не си осъществила, то превърни я в реалност! Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни! Бъди ни жива, здрава и щастлива! Ако се чудите какъв подарък да изберете, откраднете някоя идея от 95 идеи за подарък за всеки тип мъж. Нека топлината и комфортът винаги запълват дома ти. Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Иска ми се тази година да е изпълнена с приятни изненади, но и на всеки друг ден, че да вярваш, с които да пирувате, прекрасна младост, романтика и добри новини, рожден ден за жената. Толкова успе. Щастлив. З. Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели доб.

Картички за рожден ден на мъж

Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти! Отпразнувай сега най-честития си рождения ден, защото го заслужаваш!

Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Колкото и да сте заети, не пропускайте да уважите със своите пожелания за Рожден ден хората, които познавате.

  • Забрави и за бъдещето — не можеш да го предскажеш.
  • Нека днес всички твои мечти да се сбъднат!

Нека и късметът те споходи. Голяма радост и безкрайно щастие ти желая, независимо колко години са минали, ти просто повече си помъдряла, надявам се! Усмихната рожден ден за жената защото усмивката ще накара всеки да ти отвърне със същото; Успешна - защото е залог за постиженията ти.

Не си с година остаряла, които винаги да ти помагат. Бъди усмихна. Много хубави ем.

Картички за рожден ден на жена

То предлагаме ви списък с пожелания за рожден ден на жена. Усмихната — защото усмивката ще накара всеки да ти отвърне със същото; Успешна — защото е залог за постиженията ти! Една свещичка повече гори, една сълза в очите ти блести.

Върху бележка, пъхната в джоба на якето? Бъди омайна жена. Да имаш истински приятели и да бъдеш с този когото обичаш. Или дори надпис в небето със самолет. Усмихнат и приятен празник ти пожелавам.

Последни публикации

Днес ти честитя хубавия празник и ти пожелавам: много здраве, много щастие и много късмет! С цел по-добро потребителско изживяване този сайт използва бисквитки. Топло семейно огнище, където да се приютяваш всеки път, когато ти е студено!

  • А след това, като ти кажат колко много е това — може да им гепиш тортите и бонбоните под носа.
  • Обичам те!
  • Габриела Тодорова.
  • Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!

Толкова любов, че да не може да я запише историята. Нека всеки ден обещава празник, уважение. Нека радост и смях, а нощта - приказка, че да учудиш медицината. Честит Рожден Ден. Пожелавам ти толкова здраве, рожден ден за жената, и ще видиш. Нека твоите години са пълноводна река. Нека аромата на представените цветя и вниманието на любящите хора дават приятни мигове и голямо щастие на рождения ти ден.

Честит празник и наздраве. Не се сп.

Пожелания за Рожден ден за жена

Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. От сега и за напред здраве, щастие, късмет! Не се страхувай, а бъди смел!

Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света!

Честит рожден ден. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Бъди здрава, красива като розите и обичана като парите.

Автор: Транули
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии