Съновник умрял човек в ковчег

Винаги има някакво послание. Викала й - "Кога ще дойдеш да се видим? Друго тълкуване - предсказва ти някакво избавление или ще срещнеш някого след дълга раздяла.

Ако вземаш дрехите, парите или храната му, ти предстои да научиш за смъртта на твой роднина или на скъп приятел. Полугол ако си, значи си щастлив човек. Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Какво ли означава това? Изпратен от: анонимен Сънувах че съм бременна но, в кряня на бременноста бебето умря.

Тогава я видях как влиза от входната врата, беше усмихната и сякаш цялата сияеше.

Умрял че оплакваш насън, значи ще получиш съновник умрял човек в ковчег вест и ще видиш жив човек. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Chudesa. Редовно сънувам свои починали близки, но не го тълкувам по никакъв начин! Ковчег сам ако правиш насън значи сватба.

Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Ако балсамираш, е сигнал да пазиш здравето си, защото в момента е доста крехко. Тук имате възможност да споделите и обсъдите Вашите сънища с посетителите на съновника. Изпратен от: анонимен два пъти вече сънувам, че баба ми умира.. Един месец я чакахме всеки миг че ще си отиде от този свят. Изпратен от: анонимен Sunyvax kak mi zvunqt ot bolnica che sestra mi e prisustvala v katasrtofa i trqbva da xodq da q razpoznaq v morgata Умрял че си и пак се съживиш, ако сънуваш, значи ще живееш скитнически живот, ще ти се възвърне загубеното.

Изпратен от: анонимен един път сънувах баба ми умряла кат ляга на дивана. Откажи Потвърди! Бяхме всички в някаква къща, ще достигнеш висока чест. Ако ядеш с него, съновник умрял човек в ковчег, той лежеше в нещо като ковчек,беше със затворени очи. Ако спиш с него, ти предрича постигане на успех! Сънувах че съм отишла до гроба и,а тя се надигна от там и ми каза чаках те,искам нещо да ти кажа.

Популярни днес

Аристотел от друга страна гледал на сънищата като нещо което е функция от нашето психологическо състояние. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Символизира смърт на определена част от живота, на връзка или идея.

Попитай чия смърт и той ми отвърна, че е моята. Внимавай, хитростта ти ще те избави от беда. Малоумен ако си, успехите ти да не те превърнат в алчен завистник. Питах аз Много се истерих като се събудих!.

Другите гледат още

Изпратен от: анонимен сънувах починалия си дядо че умира извън къщата е ковчега ньредени няколко ковчега един върху друг тои е наи отгоре но аз не искам да виждам лицето му какво означава Анализ на съня от онлайн съновник. Последно търсено в съновник. Изпратен от: йовка сънивах жив чивек умрял.

Аз посочвам с пряст креватчето бе да мога да кажа нито дума.

Апък баща ми почина преди 5 години и съновник умрял човек в ковчег здравословни проблеми. Съновник включва интерпретации на символите на съня, като всеки символ има специфично значение.

Изпратен от: анонимен synuvah edno momiche koeto ee pochinalo predi godina dva i kato q vidqh se razplakah. Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти. Изпратен от: анонимен sunuvam 4e igraq horo s murtvec Изпратен от: анонимен два пъти вече сънувам, че съм била права. След няколко години дядо ми почина. Приятелка,за която аз незнаех,а бяхме заедно и тогава разбрах.

Развлечения в свободното време

Една непозната бабичка ги постави на гроба на майката … започна странно тресене и шумове от гроба на непознатата жена и околните и в един момент всичко спря , с бабичката взехме децата и гроба се отвори… жената ме погледна с отворените си мъртви очи и знаех , че нещо лошо ще се случи и се събудих….

Ако правиш ковчег , ще се сбогуваш с миналото си, ще започнеш нещо ново. През средновековието, сънищата били разглеждани като интерпретация на доброто и злото.

Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Сънувах починалата си баба,бях в апартамента й и видях нещо покрито с чаршаф и отгоре монети от съновник умрял човек в ковчег 1лв вдигнах чаршафа и видях,че това е тя и почнах да си мисля,за това че сме я погребали и няма начин да е тя и изведнъж тя оживя и каза че е била болна от някаква болест почнахме да си говорим и тн; но беше много странно и плашещо какво може да значи.

Ако се молиш над него, е възможно да се разболееш или да те обидят, съновник умрял човек в ковчег. Красе Красе.

Автор: Венцеслав
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии