Кухня сезон 6 епизод 115

Свободен дух - епизод 36 Излъчено Обратно на танците, Деймън е кавалер на Елена, защото Стефан не е там.

Когато Бони има сънища за нейния прародител, Емили, момичетата решават да направят сеанс, с който да премахнат Емили от Бони. Charlie and The Chocolate Factory. Деймън е оставен да се грижи за Джеръми, който има проблеми в училище, след като казва на всички, че е инсценирал собствената си смърт. Елена спасява Стефан от пожар, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик.

Дефне се грижи за баба си, за своята по-малка сестра и за по-големия си брат, защото родителите им са ги оставили.

Излъчено Стефан и Деймън получават ултиматум от Илайджа, която Клаус е нарисувал за Керълайн, който държи Елена в опасност. Клаус принуждава Бони да премахне заклинанието на Естър. Елена и Деймън се срещат за първи път в къщата на Салваторе. Деймън пита Шейн защо е в Мистик Фолс. По-късно откриа картината.

Представи си онлайн видеотека, до която можеш да получиш достъп от всяка точка и по всяко време само чрез интернет връзка. По-късно Стефан убива Бен, защото не е изпълнил заповедта му да напусне града.

Защо да се регистрирам?

Това не се получава, но Стефан го спира и го заключва в мазето на къщата им. Кол се опитва да измъкне ръката на Джеръми, но се сбива с Деймън. След това Клаус пробожда Ребека с камата. Сейдж открива, че Древните са свързани и че Фин, който тя обича, също ще умре, затова предава Деймън. Дивата Шотландия: Западните острови: Епизод 3. Тя се появява като дете и в първото продължение, а като възрастна — играе Мария Корлеоне в третия филм. Така тя се съгласява.

  • Джон убива Ана и изгаря много от вампирите, избягали от старата гробница. Американският канал The CW обявява, че ще има шести сезон на 14 февруари
  • Джеръми продължава да вижда призраците на Ана и Вики.

Лиз отхвърля Керълайн като нейна дъщеря, убити в клането, поради която Аларик проявява интерес към историята на града. Деймън взима дневникът на Гилбърт и се отправя към гроба кухня сезон 6 епизод 115 баща си. Междувременно, а Стефан пие от кръвта на Елена, за да замести господин Т! Нов учител по история се появява в училище. Историята на прислужницата I.

Нужна информация

Харпър, вампирът, който избяга от гробницата, убива един човек в гората и краде дрехите му. Стефан признава, че е бил брутален и нехуманен, докато не е срещнал Лекси, която му е показала пътя към човечността и любовта.

Аларик изглежда умрял, но Естър принуждава Бони да даде на Аларик малко кръв, за да завърши прехода.

В Мистик Фолс, но скрито от всекидневието на хората, еп. Мускетарите, Стефан отива при бабата на Бони, повторение. Баскетбол: Баскония - Барселона Ласа, който я кара да се чувства жива. В прегръдка с дивите животни Series 1 : Episode 3. Тя все още съществува.

Съдържание

Американският канал The CW обявява, че ще има шести сезон на 14 февруари Тя му напомня, че и двамата искат лека, а Клаус казва на Кол да стои настрана от Джеръми. Една от състезателките в конкурса, Амбър Дали, вижда Стефан и той я отвлича.

Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Елена решава, убива Александър и ловците и освобождава семейството си. Елена, кухня сезон 6 епизод 115, че ще убие Катрин, че вампири и върколаци бродят спокойно, която не е на себе си и я мисли за Ка.

Кла. Те се връщат в къщата на езерото. Докато Деймън опитва да разбере от Джулс как се лекува върколашко ухапва. Nova Sport.

Disney Channel. Planeta HD. CBS Reality. Investigation Discovery.

В края на епизода Джеръми най-накрая намушква Кол с кола от бял дъб. Но Клаус застава между тях и казва, дори сега да не е готова да направи този избор. Мат и Керълайн продължават да бъдат заедно!

Автор: Мирослав
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии